Antigø Halsbånd og No Bark Stopper Dårlig adfærd

Antigø Halsbånd Undgå unødvendig, gøen atop unødvendig gøen med et antiGø Halsbånd fra Petsafe er dit redskab, når din hund ikke vil tie stille. Køb et Antigø halsbånd. Mange naboer vil være taknemmelige! Det kan være svært at lære sin hund, at den ikke skal gø uafbrudt og den skal ikke genere naboer med unødvendig gøen. Halsbånd fra denne kategori er med til at opdrage din hund. Og det er selvfølgelig uden at gøre skade på hunden! 

13 varer

pr. side

Anti Gø Hundehalsbånd

Er du træt af unødvendig gøen og er du træt af din hund, altid reagere ved at gø højlydt? Når folk går forbi din indkørsel, eller hunden kan høre naboer der snakker i haven? Du kender det også fra når der kommer gæster, og den bare gør uden at stoppe igen. Selv den mindste lyd får den til at starte med at gø igen og igen. Kig her på siden og se vores Gø Halsbånd og de muligheder der er. Hos Jekas kan du købe lovlige anti-gø halsbånd med enten vibration, lys eller spray.

No bark Halsbånd hvad er det?

Et NO Bark halsbånd, også kaldet et AntiGø halsbånd, er lovligt. Men hvis det giver stød, så er det ikke lovligt og det er i strid med loven. Hos Jekas Hund & Kat sælger vi lovlige Anti Gø halsbånd, der ved uønsket gøen, giver et spray af citrus eller neutral spray. Der findes også Anti-Gø med vibration eller med lyd. Den sidste nye generation af Anti-gø halsbånd med fjernbetjening har alle tre muligheder: lyd, vibration og spray.

Anti-Gø Halsbånd Virker det?

De erfaringer vi og vores kunder oplever er for det meste positive. Anti-gø halsbånd virker effektivt på langt de fleste hunde. Det er fåtallet, der ikke reagerer på et gø halsbånd. Det er et redskab til at undgå unødvendig gøen. Det er vigtigt at påpege, at et anti-gø halsbånd ikke kan stå helt alene. Det kræver både opdragelse og træning samtidig med, at der bruges et gø halsbånd. Det vil stadigvæk være en vigtig del af hverdagen, der står på træning og opdragelse, således det er et samspil imellem disse tre faktorer.

Anti-Gø Halsbånd er det med elektrisk stød

Det kan vi med 100 % sikkerhed sige nej til. De anti-gø-halsbånd, du køber hos Jekas, er lovlige og med vibration, lyd eller spray funktion. Hos Jekas kører vi med Pet Safe anti-gø Halsbånd der stopper uønsket gøen og uønsket adfærd.

Kan Anti Gø Halsbånd stoppe uønsket Gøen?

Det kan stoppe din hund fra generende gøen uden at tynge eller knække den! Med et Anti-gø halsbånd er du godt stillet med uønsket gøen. Køb et af de gode Anti-gø halsbånd til små, mellem eller store hunde. Et Anti gø halsbånd bruger lyd til at afbryde, og det afskrækker din hunds gøen. Du finder også gø halsbånd med vibration, der vil vibrere ved gøen. Du kan finde gø halsbånd, der giver et spraypust ved uønsket gøen. Du kan helt sikkert finde en løsning med et af vores anti gø halsbånd. Der er lagt vægt på, at de virker uden at nedgøre din hund.