Antigø Halsbånd

Antigø Halsbånd Undgå unødvendig, gøen atop unødvendig gøen med et antiGø Halsbånd fra Petsafe er dit redskab, når din hund ikke vil tie stille. Køb et Antigø halsbånd. Mange naboer vil være taknemmelige! Det kan være svært at lære sin hund, at den ikke skal gø uafbrudt og den skal ikke genere naboer med unødvendig gøen. Halsbånd fra denne kategori er med til at opdrage din hund. Og det er selvfølgelig uden at gøre skade på hunden!  petsafe Anti-Gø halsbånd til små og store hunde,  er en effektiv og human måde at stoppe hundens gøen på. Vi kender det - naboens hund gør på de mest utænkelige tider af døgnet. Det er irriterende og unødvendig. Her er det vores Anti-Gø Halsbånd er et godt alternativ. Stop unødvendig gøen.  Køb et anti-gø Halsbånd og du stopper hurtigt den unødvendig gøen. Foruden Petsafe Anti-Gø Halsbånd finder du også dertilhørende tilbehør. Vi har samlet de bedste produkter i denne kategori.

13 varer

pr. side

Anti Gø Hundehalsbånd

Er du træt af unødvendig gøen og er du træt af din hund.  altid reagere ved at gø højlydt. Når folk går forbi din indkørsel, eller hunden kan hører naboer der snakker i haven. Du kender det også fra når der kommer gæster,  og den  bare gør uden at stoppe igen. Selv den mindste lyd får den til at starte med at gø igen og igen.  Kig her på siden og se vores Gø Halsbånd og de muligheder der er. Hos Jekas kan du købe lovlige anti-gø halsbånd med enten vibration, lys eller spray.

No bark Halsbånd hvad er det?

Et  NO Bark halsbånd også  kaldet et AntiGø halsbånd er lovligt. Men  hvis det giver stød, så  er det ikke lovliget og det er i strid loven. Hos Jekas Hund & Kat sælger vi lovlige Anti Gø halsbånd.  Der ved uønsket gøen, giver et spray af citrus eller neutral spray. Der findes også Anti-Gø med vibration eller med lyd. Den sidste nye generation af Anti-gø halsbånd med fjernbetjening har alle tre muligheder. Lyd, vibration og spray.

Anti-Gø Halsbånd Virker det?

De erfaringer vi og vores kunder oplever,  er for det meste positive. Anti-gø halsbånd virker effektivt på langt de fleste hunde. Det er fåtallet,  der ikke reagere på det, et gø halsbånd.  Det er et redskab til at undgå unødvendig gøen. Det er vigtigt at påpege at et anti-gø halsbånd,  ikke kan stå helt alene. Fordi det kræver både opdragelse og træning samtidig med der bruges et gø halsbånd. Det vil stadigvæk være en vigtig del af hverdagen. Der står på træning og opdragelse.  Således det er et samspil imellem disse tre faktorer.

Anti-Gø Halsbånd er det med elektrisk stød?

Det kan vi med 100 % sikkerhed sige nej til. De anti-gø-halsbånd du køber hos Jekas er lovlige og med vibration, lyd eller spray funktion.

Kan Anti Gø Halsbånd stoppe uønsket Gøen?

Kan Stoppe din hund fra generende gøen uden at tynge eller knække den! Med et Anti- gø halsbånd er du godt stillet med uønsket gøen. Køb et af de gode Anti-gø halsbånd til små, mellem eller store hunde. Et Anti gø halsbånd bruger lyd til at afbryde og det afskrækker din hunds gøen. Du finder også gø halsbånd med vibration, det vil vibrere ved gøen. Du kan finde gø halsbånd, der giver et spraypust ved uønsket gøen. Du kan helt sikkert finde en løsning, med et af vores anti gø halsbånd. Der er lagt vægt på de virker uden at nedgøre din hund.

Virker anti gø halsbånd? - Kan det ændre uøsket gøen?

Stop den unødvendige gøen. Gør det med et anti gø halsbånd i en god kvalitet. Vi har Anti-gø halsbånd til små hunde, mellemstore og store hunde.  Anti gø halsbånd til de små hunde, mellemstore og store hunde racer.  Gør gavn og giver effekt, når du bruget et gø halsbånd. Du spørger sikkert dig selv. Virker det nu også eller er det bare noget de skriver. Team Jekas sige,  Ja det virker og gør din hund unødvendig. Så invester og køb et antigø halsbånd, du vil ikke fortryde det.

Anti-Gø findes det til små, mellem og store Hunde!

Ja det gør det og Petsafe gø halsbånd til hunde der gør, findes i alle størrelser. Her har Petsafe gø halsbånd til små, mellem og store hunde. Det findes utalige gø halsbånd, enten med vibration, lyd eller spray funktion. Det findes i størrelser der passer til alle hunde. Køb nu et gø halsbånd, der passer til lige præcis  den størrelse hund du har. Er du i tvivl kontakt os og vi hjælper dig med at finde det rette. Hos Jekas køber du et anti gø halsbånd, der virker på unødvendig gøen. Og det virker uden at det er ubehageligt for din hund.  Og uden at det skaber frygt eller nedgør din hund.

Anti gø virker det på unødvendig gøen?

Hvis hunde hører eller ser mennesker eller andre hunde.  Vil de nogle gange kunne begynde at gø uden grund og det er helt unødvendigt.  Det er dog ikke sikkert du kan stoppe den uønskede gøen, og du stå ofte magtesløs. Det gør din hund får skæld ud, og den ikke reagere på det du siger. Du får sure naboer fordi din hund gør unødvendigt. Med et Petsafe  Antigø halsbånd til små hunde, mellem store og store hunde. Du spørger naturligvis  dig selv  ” Virker et gø halsbånd ?”  Team Jekas siger ” JA det gør det helt bestemt ”.

Vores erfaring og tilbagemeldinger fra kunder!

Det er vores erfaring at det virker og vi får ofte tilbagemeldinger fra vores kunder.  Der for det første er glade for de valgte at købe et gø-halsbånd. Bagefter kommer det ofte frem, hvor forundret de er over, hvor hurtigt der er en mærkbar ændring på den unødvendige gøen. De er forundret over hvor enkelt og hvor hurtigt det egentlig virker.  Og hvor hurtigt deres hunde lærer, at når de gør kommer der enten vibration, lyd eller spray. Så kommer den sætning der siger alt og det er at mange af vore kunder melder denne sætning ud.  Hvorfor ventede vi så længe med at købe et anti-gø.  Eller også er det hvorfor købet vi ikke et anti-gø halsbånd før nu. Så havde vi være sparet for meget undøvendig gøen og irettesættelser.

Stor betydning for uønsket adfærd!

Det kan altså være en stor betydning at stoppe den uønskede gøen. Det er en god måde at træne din hund på.  Her får både hund og ejer en god oplevelse. Når i anvender et gø halsbånd mod uønsket adfærd og unødvendig gøen. Husk at et gø halsbånd ikke kan stå alene, der skal også træning og opdragelse til.