Loppemidler

25 varer

pr. side

Loppemidler Hund og Kat

Loppemidler til hund og kat, hvorfor bruges pipetter og spray. Pipetter er meget lette at bruge og påføre. Du spreder pelsen i nakken på dyret og påfører hele dosis i pipette på hunden dit pels børn - det er både enkelt og let. Med spray fordeler du pumpeslagene udover hele pels barnet. OBS. uanset  om du bruger spray eller pipette, det er vigtig dyret ikke har været i kontakt med kraftige vandstænk og det er vigtig at det op til 48 timer før og efter behandlingen.

Hvordan vælger jeg produkt?

Du tager udgang i vægten på hund eller kat. Det er vægten der afgøre hvilken dosis din hund eller kat skal have. Det er vigtigt at et loppemiddel bliver anvendt korret, for at det ikke giver din hund eller kathelberedsmæssige konsekvenser ved forkert brug. Brug derfor altid et loppemiddel der er beregnet til den vægt dit kæledyr har. Er du i tvivl om hvilken dosis eller hvilket produkt du skal have til din hund eller kat. Kan du altid kontakte vores kundeservice, der står vi klar til at guide dig.

Hvordan forebygger du loppeangreb

Du kan forebygge flåt- og loppeangreb ved at bruge loppemidler jævnligt. Det vil sige at du hele året rundt giver en pipette hver 4 eller hver 6 uge. På den måde forebygger du din hund eller kat får det uønskede loppecirkus. Springer du bare over en enkelt gang, risikere du at din hund eller kat får et nyt loppeangreb. Og det kan tæge længere tid end hvis du havde forebygget det. Så gentag behandlingen forebyggende hver 4 - 6uge hele året rundt og du med forebyggelse kan minimere og undgå skadelige følger af flåt- eller loppeangreb.

Forebyggelse af Flåt- og Loppmiddel Hund

Fra en hund er 8 uger gammel kan den få forebyggende behandling med Flåt- og Loppemiddel. Fra en hvalp  er 8  uger kan den begynde at få forebyggende behandling med Flåt- og loppmidler.  Allerede her kan hvalpen få et flåt- eller loppeangreb. Og derfror er forebyggende behandling hver 4 -6 uger hele årt rundt. Også her er det vigtigt at hvalpens omgivelser får behandling og sprayes for utøj og her bruges BioLop.

Forebyggelse af Flåt- og Loppmiddel Katte

Fra en killing er 12 uger kan den begynde at få forebyggende behandling med loppmidler.  Allerede her kan killingen få et flåt- eller loppeangreb. Og derfror er forebyggende behandling hver 4 -6 uger hele årt rundt. Også her er det vigtigt at killingens omgivelser får behandling og sprayes for utøj og her bruges BioLop.

Hvordan anvendes  Pietter og Spray?

Det er ganske enkelt at anvende Pipetter og spray på din hund eller kat. Når du har fundet ud af dit kæledyr utøj. Så spreder du pelsen i nakken på dit kæledyr og påfører en hel pipette , det er simpelt og ganske let. Er det Frontline spray - sprayer du med pumpeslag ud over hele dyret, og husk det er det angivne antal spraypump. Det er vigtigt at dyret ikke har været i kontakt med vand eller vandstænk 48 imer før og efter behandling.

Dyrets omgivelser  - skal rengøres!

Du skal altid huske lopper og utøj er mere i omgivelserne end de er på dyret. Så når der er utøj er de også i omgivelserne. Derfor anbefaler vi du støvsuger alt, dyrets hyggeseng, transportbur, tæpper, sofa og seng, hvis kæledyret kommer der. Du fortager jævnligt rengøring indtil alt utøj er væk fra hjemmet. Du må ikke glemme at smide støvsugeposen ud. her anbefaler vi du køber et økologisk halsbånd og klipper i stykker. De stykker kommer du i støvsugeposen og så dør alt lopper og æg. På den måde ødelægger du formeringen af det utøj der kommer ned i støvsugeposen. Inden de klækkes og bliver spred i hjemmet. Du kan også nedfryse tekstiler i 48 timer eller du kan give dem en kogevask, det vil dræbe æg og lopper. Der an også anvendes en spray til at bekæmpe omgivelserne, den hedder BioLop og findes her.  Har dit kæledyr fået loppecirkus så hold dyret hjemme og uden kontakt med andre dyr. Det gælder træning og det gælder samvær med andre dyr. På den måde undgår du at kæledyret er uheldig og får flere lopper. Lopper fra Hunde og Katte kan ikke leve på os mennesker, de kan bide os. men de kan ikke leve på os. Det er vigtigt at gribe til alt for at udrydde lopper og utøj. Det gælder på kæledyret og det gælder omgivelserne. Så du kan komme et loppecirkus til livs og starte med det samme. En daglig kæmning er en god ide i lang tid efter behandling. En ren pels giver en glad og sund hund. Lopper og æg kan det tage op til ca. 4 måneder før alt er væk fra hjemmet.

Vi har bekæmpelse til krybende og flyvende insekter

Uanset om du har fluer, myrer, ørentvister, biller, sølvfisk , edderkopper eller lopper med mere.  Kan vi  tilbyde et udvalg af spray til omgivelserne. Vi har F.eks. Trinol 810, der dræber omgående dræber alle insekter og det virker i op til ca. 7 uger. Vi har også BioLop til omgivelser der tager alle levende insekter på lige fod med Trinol. De hvor BioLop  adskiller sig fra Trinol er at det også tager al vira.

Vigtigt Loppemidler kan ikke retuners eller byttes!

Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, og det er selvom pakken er uåbnet. Dette skyldes loven om lægemidler der medfører, at alt loppemiddel der sendes retur, skal destrueres for at forhindre videre salg. Du kan se mere på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller du kan ringe til dem på 44 88 95 95.

Bestil enkelt og nu med hurtig levering

Bestiller du loppemidler online hos Jekashundogkat.dk , levere vi hurtigt til den ønskede leverings metode du vælger. Vi har både GLS og Post Nord.